SPR:n, SPEK:n ja Trafi:n valvomien virallisten koulutuspakettien lisäksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia juuri sinun/yrityksesi tarpeisiin. Alla esimerkkejä muutamista, mutta kysy rohkeasti lisää.

PelastA-PelastU vedestä!

Vesipelastus-/hengenpelastuskurssi veden varaan joutuneen auttamiseksi/veden varasta selviytymiseksi. Kurssin sisältö rakennetaan tilaajan tarpeen mukaan, sisältäen mm. vesipelastuksen/veden varassa olemisen teoriaa, hypotermisen/hukuksissa olleen esiapua ja käytännön vesipelastus harjoituksia. Kahdeksan tunnin kurssiin voidaan sisällyttää myös Spr:n HätäEa4h-kurssi.

Hinta määräytyy koulutustuntien mukaan, esim. 8 h 780 € ( alv 0% )

Auta lasta oikein!

4 h 430 €  tai 100 €/hlö pienemmillä ryhmillä ( alv0% )

Kurssi on suunnattu lasten kanssa työskenteleville.

Kurssi sisältää:

• Hätäilmoituksen tekeminen
  • Lapsen/vauvan ilmatie este
  • Lapsen/vauvan elvytys
  • Myrkytys
  • Päähän kohdistunut vamma, aivotärähdys
  • Milloin hakeutua lapsen kanssa hoitoon

Osallistujamäärä: max (n.) 20 hlöä

Lapsellakin on oikeus osata auttaa!

2-4 h 250 € – 430 € ( alv 0% )

Alakouluikäisille ja siitä vanhemmille lapsille suunnattu Ensiapukoulutus. Usein aliarvioimme lasten kykyä auttaa onnettomuuden uhria tai sairaskohtauksen saanutta ihmistä. Tässä koulutuksessa käymme yhdessä lasten kanssa läpi erilaisia ensiaputilanteita ja niissä toimimista. Rohkaisemme lasta auttamaan ja ymmärtämään että hänelläkin on yhtä suuret mahdollisuudet toimia oikein hätätilanteessa kuin aikuisella. Käytämme lapsille suunnattua materiaalia ja harjoittelemme yhdessä erilaisissa hätätilanteissa toimimista.

Turvaa erityisryhmille

4-5 h  450-500 € (alv 0%)

Valtaväestöön verraten eri erityisryhmien jäsenet tuntevat olonsa usein turvattomammaksi kotona ja sen ulkopuolella liikkuessa. ”Turvaa erityisryhmille” on  kehitysvammaisille ja mt-kuntoutujille suunnattu koulutus uhkatilanteiden ennaltaehkäisyyn, tunnistamiseen sekä niissä toimimiseen.

Koulutuksen sisältö:

• Miten ennaltaehkäisen uhkaavan tilanteen syntymistä omassa ympäristössäni
  • Uhkaavan ihmisen tunnistaminen
  • Miten toimin uhkaavassa tilanteessa
  • Käytännön harjoitteita

Elvytyskoulutus terveydenhuoltoalan ammattihenkilöille

2-4 h 250– 430 € ( alv0% )

Elvytystilanteessa tärkeintä potilaan selviytymisen kannalla on tilanteen tunnistaminen, avun hälyttäminen 112 ja tehokas painantaelvyksen aloittaminen. Hoitokodeissa, sairaaloissa, yksityisten sairaaloiden pävystyspoliklinikoilla sekä vastaavissa kohteissa elvytystilanteita esiintyy kohtuullisen harvoin. Tästä johtuen ilman harjoitusta tilanne on usein ammattilaisellekin haastava.

Kouluttajistamme kaikki ovat ensihoidon ammattilaisia, ja hoitaneet erilaisissa tilanteissa useita elvytyksiä. Voimme toteuttaa ammattitaitoista, käytännön läheistä kokemusperäiseen oppimiseen pohjautuvaa koulutusta.

• Korkea riskisten potilaiden oireiden tunnistaminen
  • Kerrataan yhdessä mahdollisesti käytettävissä olevat elvytysvälineet ja työnjako
  • Ensihoitopalveluiden aktivointi
  • Elottoman tunnistaminen
  • Toiminta elvytystilanteessa
  • Vaihtoehtoisen ilmatien avaaminen ( esim Lma )
  • PPE-D elvytys

Kysy myös muita terveydenhuoltoalalle suunnattuja koulutuksiamme ( mm. 12-14 kan EKG:n tulkitseminen, iv-yhteyden avaaminen, jne).

Palvelutarjonnassamme myös ammattilaisten toteuttamat EA-päivystykset eri tapahtumiin alk. 25 €/h/ hlö

Kauttamme myös kaikki EA-tarvikkeet, laastarista defibrilaattoriin.