AVEKKIon toimintatapamalli ja koulutus väkivaltatilanteiden hallintaan. AVEKKI -nimi tulee kuudesta sanasta, joiden merkitys liittyy läheisesti aiheeseen. Nämä sanat ovat Aggressio, Väkivalta, Ennaltaehkäisy/hallinta, Kehittäminen, Koulutus ja Integraatio.

Edellä mainittujen käsitteiden lisäksi AVEKKI -ajatukseen sisältyy yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden teemat, jotka ovat myös väkivallan ehkäisyyn liittyvän koulutuksen lähtökohtia.

AVEKKI-toimintatapamalli palvelee useissa eri työyhteisöissä. Toimintatapamallin ajatuksen on luoda työyhteisölle yhtenevä malli toimia haastavien asiakkaiden kohtaamisessa sekä uhka-, ja väkivaltatilanteissa.

Mallia on pääasiallisesti toteutettu sosiaali ja terveydenhuollin yksikössä, kaupan henkilökunnalle, turvallisuusalalla työskenteleville sekä kaikkialla missä on riski väkivaltatilanteiden kohtaamiseen.

Keskeisiä periaatteita AVEKKI-toimintatapamallissa on työntekijän turvallisuus, varhainen ennaltaehkäisy, minimaalinen rajoittaminen ja voimankäyttö sekä kivuttomuus.

Avekki koulutus 12 h järjestetään pääsääntöisesti kahtena 6 oppitunnin päivänä.

Kysy myös muita räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia yrityksellesi.

Osallistujamäärä: max 10-15 hlöä/kurssi

Hinta: 1000 € (alv 0%)